Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Dagens ridpass- Algot, Bommar.

Skrivet:    ·  Tfrk♥
Gårdagens ridpass var SÅ grymt! 
Fick Algot , Min plutt<3
 
 
Skritt: Vi skrittade länge , Han fick gå på långa tyglar i ca.10 minuter . Sen kortade vi tyglarna & fick cirka 5 minuter till att kolla av hästarna , Jag jobbade mycket på det jag vet att han är extra svår med , Alltså det var så att jag gjorde mycket halter för att få honom att lyssna på tillbakadragna hjälperna, för han har lite svårt för att stanna han bara stretar emot men det gick suuper! 
Han gick så sjukt fint ner i formen , Otroligt mjuk vart han , Ställde honom i hörnerna & jobbade formen varvet runt och han gick som en klocka med formen!
 
Trav: Vi travade nästan hela lektionen. Han var mjuk & fin med ställningen och formen rullade på som en klocka hela tiden! Vi ökade o minskade lite o ökade lite. travade på serpentin bågar i traven över bommar igenom konor och jag försökte mjuka upp honom & ställa honom , Gick super!
 
 
 
Galopp: Madde fixxade lite med bommarna satt det blev galoppavstånd . 
Sen började vi med att galoppera lite och kolla av dom han var otroooligt pigg! Fick hålla emot rätt mycket men det blev tillslut riktigt bra! Sen började vi galoppera i serpentinbågarna över bommarna och i ena hörnet blev det lite svårt med att svänga i serpentinen så han sprang förbi nån gång då vi missade men annars gick det bra!
 
Sen skrittade vi av dom lite osv. 
 
 
Dåliga bilder men tyvärr var min mobil lite konstig igår!
 
Alla bilder tagna utav min bästis feestis! Olivia ;)
♡Ida Bååth♡
Skrivet: 2012-11-17,  kl. 13:04:10 Blogg:  http://idabaath.blogg.se

Nu är vinnaren dragen! Gå in och kol,la om det är du!
http://idabaath.blogg.se/2012/november/vinnaren-ar-dragen.html#comment




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo