Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

killar rider- bög

Skrivet:    ·  Övrigt ♥
tycker ni det är nåt fel på killar som rider? gör ni det?.. jjgkshjgwqwwwwww, bort från min blogg, äckliga sak.
En sak jag verkligen HATAR och har fobi för, det ä människor, som kallar killar bögar, jo för dom rider? här på min blogg, där gillar vi alla som dom är, alla är som en familj, ni & jag! 
 
helt ärligt,detta skriver jag till dig som blir retad för allt detta, folk kallar dig saker hit och dit för du red, tycker dom kan dra åt helvete, du är stark, för att du vågar sätta dig på en 600 kg stor varelse & hoppa, galoppera. tycker du bara kan strunta i dom, dom kan kalla dig bög för du rider, men du borde va stolt, det är inte många killar i hästvärlden, som pallar allt skit dom får, stanna upp på hästryggen ha kul, ha hästar som bakgrund på mobilen, i skolan, på skolans dator, visa upp för alla och visa att du är stolt, för att vara en kille i hästvärlden. Hoppas folk inser snart!! du är absolut inte tjejig för du rider.
 
PUNKT, over off.
 
tycker det är coolt att killar rider, det ser så jädra bra ut,
- kolla här e jag, jag e kille och rider ;)
 
Det är lite attityd i de, TUFFT ;). kollar man på världfinalen är över en tredjedel killar, dom är inte bögiga för dom är vuxna. men killar vid 11-16 års ålder, tjeenare, dom kallar man allt hit o dit, skit bra,
 
nu får det va slut, sätt dig själv på en hamburgare som ni kallar dom & rid, hoppa SM, SEN kör vi denna diskutionen, right? :)
 
 
Lånar en bild från min kompis Sonny, han rider och mobbas överallt för han rider, du e cool Sonny, för du e inte lika feg som alla andra, som kallar din ponny hamburgare. Sonny är duktig, kika in hos han, riktigt fin häst! och STARK kille ;)
http://sonnyhstar.blogg.se/
 
 
 
♡sonny♡
Skrivet: 2013-02-05,  kl. 13:27:44 Blogg:  http://sonnyhstar.blogg.se

Tack julia riktigt schysst av dig <3 :D
DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo